Home    Bolderkarren/wandelwagens t/m 11 kinderen  Turtle bus met huif voor 4 peuters
Turtle bus met huif voor 4 peuters

Turtle bus met huif voor 4 peuters


Turtle Deluxe

De Turtle Kiddy bus zorgt dat de kinderen graag op korte tochtjes gaan, ongeacht de weersomstandigheden.Er is met dit design overal rekening mee gehouden, voor zowel de kids als de bestuurder. 2199.00

Artikelcode: 800.00

Turtle bus met huif voor 4 peuters


  • Productinformatie

De Turtle kiddy bus biedt ruimte aan vier kinderen in de leeftijd 0-5 jaar, een groot voordeel voor kinderdagverblijven. Daarnaast optimaal in gebruik voor een dagje uit naar bijv. een pretpark of de dierentuin.

- Ruimte voor 4 kinderen Leeftijd 0-4
- Mechanische rem op de achterwielen met
 automatische parkeer rem
- Anti lekbanden met 360º draaiende
 voorwielen
- Gemonteerd geleverd
- Past door elke deur , breed 75 cm !
- UV bestendig polyethyleen bak
- Wielen uitgevoerd met industriële lagers
- Inclusief tafelblad
- Uitvouwbare kap voor regen, zon en wind
- Veiligheidgordels
- Duwbeugel in hoogte verstelbaar 93 to 105
 cm
- Comfort zitjes
- Wasbare zitjes
- 2 jaar garantie

Afmetingen : Lengte 155 cm
Breedte 75 cm
Hoogte 93 cm
Hoogte instap 22 cm
Maximaal draag gewicht 100 kg
Product gewicht 35 kg

Makkelijk duw- en wendbaar
vier kinderen en al het speelmateriaal is een flinke boel bij elkaar, daarom is er bij de bouw van dit model rekening gehouden met de bewegingsvrijheid tijdens het manouvreren. De duwstang kan aangepast worden aan de gewenste hoogte, de wielen zijn voorzien van lagers zodat de wielen soepel draaien. Je hoeft de kar niet op te tillen om een bocht te nemen omdat de kar is uitgerust met zwenkwielen.

Voor de veiligheid van de kinderen is de kar uitgerust met degelijke en duurzame remmen: de bus komt tot stilstand als u de duwhendel loslaat. De banden zijn van solide rubber en kunnen niet lek. De kar is  verder gemaakt van kunststof en aluminium zodat deze erg licht en roestvrij is.

Kinderen kunnen in - en uitstappen via het deurtje aan de zijkant --net zoals in een echte bus. Kinderen vinden dit een prachtige eigenschap en het zorgt ervoor dat u de kids er niet uit hoeft te tillen. Oudere kinderen kunnen meelopen met de kar, door zich vast te houden aan de handlussen aan de zijkant van de kar.

Kinderen kunnen makkelijk met elkaar praten en elkaar aankijken, zo kunnen ze lekker doorgaan met spelen of kletsen. De tafel kan snel en makkelijk tussenin geplaatst worden als dat nodig is.

Vier comfortabele zitplaatsen met wasbare bekleding en gordels. De twee achterste zitjes kunnen ingeklapt worden om te dienen als slaapplaats of als bergruimte voor twee kinderwagens.
Als het begint te regenen (het is immers Nederland!) of als het hard gaat waaien, kunnen de twee kappen opgetrokken worden om het interieur af te sluiten en de kinderen warm en droog te houden. De huiven zijn niet alleen water- en winddicht, maar reflecteren ook de hete zonnestralen zodat het binnenin koel kan blijven tijdens sterke zonneschijn.

-100 max draaggewicht
-Totaal gewicht 35 kg compleet met huif etc.
-instaphoogte 22 cm
-155 cm x 75 cm x 120 cm
-2 jaar garantie

Verkrijgbare accessoires:
-muggengaas
-garage/regendekzeil
-Weber babyzitjes ('babyschaal')