Leveringsvoorwaarden


Onze Algemene voorwaarden voor levering aan consumenten

Door het doen van een bestelling bij www.fietswagenwinkel.nl (hierna te noemen de zaak) onderwerpt u zich aan de volgende voorwaarden.

Garantie:
Op de bestelde producten gelden de door de leverancier/producent bijgeleverde garanties.

Verzending:
Onze producten worden per TNT post verstuurd, deze worden tijdens kantooruren aangeboden. Mocht u ten tijde van aflevering niet thuis zijn, dan kunt u m.b.v. de afleverbon bij het dichtsbijzijnde postkantoor tot 3 weken na het poststempel de bestelling afhalen. Wij kunnen de pakketten traceren in het TNT systeem zodat wij weten waar het in de bestelroute is.

Retourzendingen:
U behoudt het recht de ontvangen producten binnen 7 dagen na ontvangst te retourneren. Let wel op u dient dit binnen 3 dagen na ontvangst te melden bij de zaak. Zorg bij het retourneren ook dat het verzendadres vermeld is.
Alleen producten die zijn voorzien van de originele verpakkingen, labels en verzegelingen worden retour genomen. Gedragen kleding, verbroken verzegelingen, ter beoordeling door de zaak, worden niet in behandeling genomen. Dit alles in verband met wettelijke verplichtingen. Voor de kosten van de retourzending bent u zelf verantwoordelijk.

Prijzen:
De zaak houdt zich het recht voor de prijzen te wijzigen. De prijzen tijdens het doen van een bestelling blijven gelden, zodat u niet onverhoopt voor een wijziging komt te staan. Mocht er ondanks onze zorg voor het behouden van een stabiel prijsniveau en de juiste prijzen een fout vermeld staan, dan behoudt de zaak het recht de producten niet te leveren. Van enige fouten betreffende de prijs wordt u spoedig op de hoogte gesteld door middel van een orderbevestiging naar uw e-mailadres.

mei 2010, Fietswagenwinkel, onderdeel van Sportgeschenk KvK Amsterdam 30197373